O nama

Upoznajte nas

Restoran Barcode je ugostiteljski objekat u Somboru, u ulici Alekse Šantića 8. Na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji deo čine jedinstvenu celinu, otvorenu i prozračnu sa puno svetlosti.

Sve u svemu, fino balansirana doza neformalnosti i topline uz odličnu kuhinju, efektnu prezentaciju i vrlo povoljne cene.

Nudimo Vam jutarnji mir, ispijanje odlične prve kafe kao početak aktivnog dana uz prelistavanje dnevnih novina ili časopisa – ćutanje ili razgovor, telefon ili laptop; kraći espresso i doručak; osmeh i dan zaista može da počne. U ovoj gradskoj oazi, za sve one kojima su posao i uživanje nerazdvojni, obezbedili smo odličan WiFi.

Opustite se i uživajte u našem prostoru koji smo brižljivo uredili modernim dizajnom, akoji predstavlja spoj elegancije i urbanog stila, pri čemu kombinacija pastelnih tonova sa jarkim stvara toplu atmosferu koja neosporno prija. U ovakvom okruženju poželećete čašu kvalitetnog vina, ručak ili večeru uz stare ili nove prijatelje.

Barcode se potrudio da u svoju ponudu uvrsti i originalni jelovnik. Imajući u vidu da svaki gost ima poseban karakter, ukuse i zahteve, ponuda hrane i pića je raznovrsna. Sližimo doručak, jela od mesa, burgere, pizze, risotto, paste, obrok salate i deserte.

Probajte naša jela i kombinacije ukusa koji će Vas osvojiti. Poslovni ručak ili večeru učinićemo, koliko god je moguće sa naše strane, uspešnim.

Naše osoblje je tu da Vam pruži vrhunsku uslužnost i ljubaznost. Šoljica kafe ili večera za Vas i Vaše prijatelje, Barcode ne pravi razliku – ponosno Vam je na usluzi uz iskreni osmeh.

Široka paleta vina iz regiona nezaobilazna su ponuda Barcode-a.

Restoran Barcode Vam nudi paletu od očekivanog do neočekivanog ukusa: penušava, bela, rose, crvena vina... jer vina su za uživanje, a za to smo se svakako pobrinuli i upravo to želimo da Vam ponudimo.

pridružite nam se na društvenim mrežama
WordPress Theme built by Shufflehound.